Schedule a Visit

Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

Call us:
1-800-123-4567

Send an email:
monica.wayne@example.com

Millorant la qualitat de vida

Programa

El programa inclou experts de diferents àmbits, que abordaran temes com els hàbits i les tendències de consum, la innovació actual en serveis de restauració col·lectiva i en nous productes o la necessitat de crear entorns alimentaris més amigables.

L’alimentació i el seu impacte després de la pandèmia, la relació entre l’envelliment i la microbiota intestinal, l’edatisme o la presentació del projecte Gegaan seran temes que també s’inclouran al llarg de les sessions. Tot això, contextualitzant l’aparició d’un nou concepte, la sexalescència i conclòs amb una demostració pràctica en cuina de medicina culinària.

.

8:45
RECOLLIDA DE DOCUMENTACIÓ I ACREDITACIONS.


9:00
BENVINGUDA I PRESENTACIÓ.  SEXALESCENCIA, REALITAT O PALABRO?
Toni Massanés  (Alícia)


9:30
CONTEXT POSTPANDÈMIA. 

  • En quin punt estem ara? 
    Ana Bocio Sanz – Subdirectora General de Promoció de la Salut – Agència de Salut Pública de Catalunya
  • El nou paper de l’atenció primària.  
    Patricia Duran (Servei d’atenció primària, àmbit envelliment)
  • Tendències i actualització de dades de consum i compra alimentaris.  
    Joan Riera (Kantar)
  • La clau per viure sa 100 anys, la microbiota.  
    Elena Roura (Alícia) / Cristina Saez (Periodista científica La Vanguardia)

Modera: Conxita Herms – Fundació Catalunya La Pedrera


10:50
PAUSA CAFÈ – NETWORKING


11:15
TAULA RODONA: AMIGABILITAT, I L’ALIMENTACIÓ?.

  • Entorns alimentaris amigables amb les persones grans.
    Paulina Ballbé (BSM – Universitat Pompeu Fabra)
  • Alimentació centrada a la persona. 
    Àrea de drets socials (Ajuntament de Barcelona)
  • Iniciatives a la restauració col·lectiva. 
    Soledat i alimentació, projecte “Dina en companyia”. Elisabeth Forn (Fundació Catalunya La Pedrera)
    Servei “Àpats a domicili”. Sandra Palomino (Ajuntament de Sant Fruitós)
    L’espai domèstic com entorn amigable. Santi Pons (Pepeta Vilaró)
  • Projecte GEGAAN i la restauració amigable. 
    Joan Ribas i Amanda Barba (Alícia)

Modera: Fabiola Juárez – Alícia


13:30
DINAR


15:00
TAULA RODONA:
EDADISME I ALIMENTACIÓ, DONEM VISIBILITAT I RESPOSTES A L’EDAT.

  • Qüestionem la realitat
    Mercè Mas i Quintana (Consell Assessor de la Gent Gran)
  • Solucions tecnològiques per a gent gran. Faciliten les relacions i l’accés a la informació, i també fomenten una alimentació saludable
    Esther Martín / Nuria Monterde (VinclesBCN i BCN+65)
  • Hi ha productes alimentaris per a aquest target? 
    Laia Badal (Alícia)

Modera: Adriana Gàlvez – Alícia


16:15
SESSIÓ PRÀCTICA DE MEDICINA CULINÀRIA. 
Demostració culinària: Marc Puig-Pey (Alícia) 

17:30
TANCAMENT