Schedule a Visit
Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.
Call us:
1-800-123-4567
Send an email:
monica.wayne@example.com
Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.
Call us:
1-800-123-4567
Send an email:
monica.wayne@example.com
El programa inclou experts de diferents àmbits, que abordaran temes com els hàbits i les tendències de consum, la innovació actual en serveis de restauració col·lectiva i en nous productes o la necessitat de crear entorns alimentaris més amigables.
L’alimentació i el seu impacte després de la pandèmia, la relació entre l’envelliment i la microbiota intestinal, l’edatisme o la presentació del projecte Gegaan seran temes que també s’inclouran al llarg de les sessions. Tot això, contextualitzant l’aparició d’un nou concepte, la sexalescència i conclòs amb una demostració pràctica en cuina de medicina culinària.
8:45
RECOLLIDA DE DOCUMENTACIÓ I ACREDITACIONS.
9:00
BENVINGUDA I PRESENTACIÓ. SEXALESCENCIA, REALITAT O PALABRO?
Toni Massanés (Alícia)
9:30
CONTEXT POSTPANDÈMIA.
Modera: Conxita Herms – Fundació Catalunya La Pedrera
10:50
PAUSA CAFÈ – NETWORKING
11:15
TAULA RODONA: AMIGABILITAT, I L’ALIMENTACIÓ?.
Modera: Fabiola Juárez – Alícia
13:30
DINAR
15:00
TAULA RODONA: EDADISME I ALIMENTACIÓ, DONEM VISIBILITAT I RESPOSTES A L’EDAT.
Modera: Adriana Gàlvez – Alícia
16:15
SESSIÓ PRÀCTICA DE MEDICINA CULINÀRIA.
Demostració culinària: Marc Puig-Pey (Alícia)
17:30
TANCAMENT