Schedule a Visit

Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

Call us:
1-800-123-4567

Send an email:
monica.wayne@example.com

Food innovation for healthy ageing

Responsabilitat, reptes i oportunitats per millorar la qualitat de vida d’una societat que es fa gran

“Envellir és l’únic mitjà de viure molt temps”

Daniel-François Auber

Un dia de sessions amb els millors experts per debatre i analitzar com fer front a les necessitats d’una societat que envelleix ràpidament des dels diferents agents implicats per assegurar una correcta alimentació, un bon estat nutricional i una millora de la qualitat de vida.

Punt de trobada per a la indústria alimentària, agents públics, canal horeca, responsables de salut, gestors sociosanitaris, acadèmics, empreses relacionades, emprenedors, etc., per examinar com treballar conjuntament i conduir la recerca, innovació i desenvolupament de nous productes i serveis.

“I menjar bé és l’única manera de fer-ho amb qualitat de vida”

Toni Massanés. Fundació Alícia

El programa inclou a experts de diferents àmbits, que abordaran temes com els hàbits i tendències de consum d’aquest grup de població, la innovació actual en productes per a sèniors o la necessitat de crear entorns més amigables per a aquest col·lectiu. 

L’alimentació i el seu impacte tant en l’estat nutricional com en relació amb la deterioració cognitiva, la socialització, la percepció i les seves implicacions, o les perspectives de futur, seran temes que s’inclouran també al llarg de les sessions. Tot això a més a més, contextualitzant l’aparició d’un nou concepte, el de l’economia de plata o Silver Economy.