Schedule a Visit

Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

Call us:
1-800-123-4567

Send an email:
monica.wayne@example.com

Millorant la qualitat de vida

Pre-programa

El programa inclou a experts de diferents àmbits, que abordaran temes com els hàbits i tendències de consum d’aquest grup de població, la innovació actual en productes per a sèniors o la necessitat de crear entorns més amigables per a aquest col·lectiu.

El programa definitiu estarà disponible durant la primera quinzena de setembre de 2019.

SESSIONS CONFIRMADES

ENVELLIMENT I SALUT: DADES I XIFRES ACTUALITZADES.
Fundació Alícia.


IMMONUTRICIÓ I LA SEVA RELACIÓ AMB EL PROCÉS DE L’ENVELLIMENT. 
Departament de Bioquímica i Fisiologia – Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació de la Universitat de Barcelona.


SILVER ECONOMY CONCEPT. 
Ecole Supérieure d’Agricultures Angers Loire.


TAULES RODONES

  • Com percebem?
    S’aprofundirà en temes com la transensorialitat a la vellesa, la influència de les aromes, la pèrdua del gust o la influència de la cultura alimentària en com percebrem.
    Amb la participació del Dr. Josep de Haro, Lucta, El Celler de Can Roca i Fundació Alícia.
  • Entorns més favorables 
    S’aprofundirà en temes com la amigabilitat, estratègies per aconseguir ciutats més amigables, els entorns de sociabilitat i comensalitat, i la cuina com a part del nostre entorn.
    Amb la participació de la Dra. Paulina Ballbé, Casa Solo Arquitectos, Siena, Observatori de l’Alimentació i Fundació Alícia.
  • Oportunitats en nous productes
    S’aprofundirà en les oportunitats de desenvolupament de productes, la metodologia per dissenyar-los i diferents experiències.
    Amb la participació de Lantern, Fundació Alícia i empreses del sector.